PALVELUT

Alta voit tutustua tarjoamiimme pesupalveluihin.
VERKKOKAUPPAAN

Täyden palvelun autonpesua


Pesuparkki palvelee Lappeenrannassa 9 pesulinjalla! Autonpesusta on yhtä monta mielipidettä kuin on autoilijaakin, tästä syystä olemme rakentaneet erilaisia pesulinjoja ja pesupalveluita, jotta jokaiselle löytyy juuri se oikea! Pääset tutustumaan palveluihimme alla olevista linkeistä.

imuriparkki

KATTAVAT
KLUBIJÄSENYYDET

Tarjoamme kolme erilaista jäsenyysvaihtoehtoa, joista jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten soveltuvimman. Lue lisää klikkaamalla alta.

imuriparkki

ILMAINEN
IMURIPARKKI

Keskustan  (Teollisuuskatu 5, LPR) toimipisteellämme voit pesun yhteydessä imuroida autosi veloituksetta 22 imurin ja yli 10 paineilmapistoolin avulla.

pesuparkki

SISÄPESUT JA
VAHAUKSET

Uuden ja kätevän ajanvarauspalvelumme avulla voit milloin tahansa varata erilaisia palvelutöitä, kuten kestovahauksia tai sisäpuhdistuksia.

pesuparkki

EDULLISET
YKSITTÄISPESUT

Edullisten kuukausisopimuksiemme lisäksi tarjoamme luonnollisesti myös edullisia yksittäispesuja, joita voit ostaa joko asiakaspalvelusta tai 24h-automaateista.

ASIAKKAIDEMME SUUSTA


Alta voit lukea joitakin lainauksia asiakkailtamme saamastamme palautteesta. Halutessasi myös sinä voit jättää meille palautetta oheisella palautelomakkeella.

{

VILLE SUNI

Toimitusjohtaja, Auto-Suni


Autojemme on oltava viimeisen päälle siistejä niin ulkoa kuin sisältä. Tässä luotamme PesuParkin palveluihin.

{

MARKO RÄSÄNEN

Toimitusjohtaja, MenoAuto


Olemme käyttäneet jo vuosia Pesuparkkia sekä uusien että käytettyjen autojen kohdalla. Palvelu pelaa ja laatu on erinomaista – suosittelen!

Slide OSTA JÄSENYYS NYT TÄÄLTÄ

Slide TILAA LAHJAKORTTI

Slide KLIKKAA JA VARAA SISÄPESU

JÄTÄ MEILLE VIESTI!


12 + 10 =

© PESUPARKKI OY (1557411-1)
Website by Breezy

YHTEYSTIEDOT

seuraa meitä

AUKIOLOAJAT

Pesetä ja imuroi joka päivä 24h klubikorteilla tai ostamalla pesu automaatista.