Autonpesu Lahti

Auton pesemisen ABC

Onnea Lahti! Autonpesusta tuli juuri helppoa ja edullista.

Autonpesu ja Lahti ne yhteen soppii! Auton pesettäminen Lahdessa on nyt laadukasta, helppoa ja edullista 24h. PesuParkki avasi nimittäin syksyllä 2021 uuden autopesulan Lahden Launeelle. PesuParkissa pesetät ja imuroit kuukausikortilla vuorokauden ympäri rajattomasti vain 19,90 €/kk. Auton imurointi onnistuu Pesuparkki Launeen toimipisteellä pesun jälkeen ImuriParkissa. ImuriParkkiin asennettu LED-valaistus, huipputehokkaat imurit sekä paineilma tekevät auton sisäputsauksesta uskomattoman helppoa. Itse pesuun mahtuvat niin henkilöautot kuin isot pakettiautotkin – ajoneuvon maksimikorkeus on 2,95 m ja suurin mahdollinen leveys 2,55 m. PesuParkki Launeella (katso sijainti kartalla) on 12 pesulinjaa, minkä ansiosta pesulinjoille ei ole käytännössä lainkaan jonotusta, joten pääset laadukkaaseen ja edulliseen autonpesuun nopeasti vuorokauden ympäri.

Miksi PesuParkki Lahti?

Autonpesuun on panostettu PesuParkki Lahden toimipisteellä investoimalla täysin uusiin pesukoneisiin ja uuteen pesutekniikkaan. Hellävaraiset pehmoharjat sekä oikeanlaiset autonpesukemikaalit ja vahat pitävät huolta autosi maalipinnasta. Laadukas autonpesu alkaa esipesuaineiden levityksellä. Riittävät pesuaineiden vaikutusajat ja tehokas korkeapainehuuhtelu varmistavat laadukkaan ja hellävaraisen pesutuloksen, jonka pehmoharjat viimeistelevät. Huuhteluaineiden ja vahojen avulla autosta saadaan kiiltävä ja kuiva. PesuParkki Lahdessa onnistuvat niin pehmoharjalliset kuin harjattomatkin pesut.

Autonpesu on tärkeää niin talvella, keväällä, kesällä kuin syksylläkin – siis toisin sanoen vuoden ympäri. Oikeanlaisen autonpesun jälkeen auto on puhdas ja kiiltävä sekä suojattu maalipintaa vahingoittavilta tekijöiltä. Autonpesu on tärkeä autonhuoltoon liittyvä toimenpide, sillä säännöllinen auton pesettäminen estää lian pinttymistä ja vähentää korroosiota sekä ruostumista. Säännöllinen autonpesu ja imurointi ylläpitävät auton arvoa. Puhtaalla autolla on myös turvallisempi ajaa liikenteessä: puhtaat ikkunat ja puhtaat tuulilasinpyyhkijät mahdollistavat paremman näkyvyyden. Pesukoneen puhtaaksi pesemät ajovalot mahdollistavat auton kaiken valotehon hyödyntämisen pimeälläkin syyskelillä.

Autonpesu ja Lahti – suuri kaupunki vaatii suuren toimipisteen!

Lahti on suuri kaupunki, mistä johtuen Pesuparkki investoi Launeen toimipisteelle jopa 12 pesulinjaa. Kaikki Lahden, Orimattilan, Hollolan, Heinolan, Nastolan ja muiden ympätyskuntien autoilijat toivotetaan tervetulleeksi autopesuun PesuParkkiin, jossa ei tarvitse jonottaa! Katso suorat reittiohjeet PesuParkki Lahden toimipisteelle klikkaamalla tästä (Autonpesu Lahti, Google Maps).

Miksi autonpesu on tärkeää myös talvella?

Autonpesu talvella on ratkaisevassa asemassa maalipintojen suojaamiseksi, kun maatiesuola ja talvirenkaiden nostattama piki valtaavat autojen kyljet. Auton säännöllinen pesettäminen estää lian pinttymisen, mikä vähentää lian maalipinnalle aiheuttamaa kuormitusta. Jos lika taas on pinttynyt auton maalipinnoille, on riski maalipinnan vaurioitumiselle suuri esimerkiksi lumia harjatessa. Puhtaasta autosta lumet voi harjata huoletta, auton maalipintaa säästäen! PesuParkki Lahden uudet pesukoneet kuivaavat autosi pesun jälkeen tehokkaasti, joten myöskään auton tiivisteet tai lukot eivät pääse jäätymään autonpesun aikana taikka sen jälkeen.

Myös auton imurointi onnistuu PesuParkki Lahden toimipisteellä

Nyt voit imuroida autosi pesun jälkeen huippuluokan välineillä – täysin ilman lisämaksua, 24 h! Imurointi suoritetaan autonpesun jälkeen ImuriParkissa. ImuriParkissa on 20 imuria ja 10 paineilmapistoolia. Lisäksi imurointialueella on roskikset joihin voi tyhjentää autoon jääneet ylimääräiset roskat. PesuParkin imurit ovat tehokkaat ja helpot käyttää – nostat vain imurisuulakkeen kotelosta ja imuri käynnistyy. Alueelta löytyvillä paineilmapistooleilla putsaat kätevästi myös vaikeammin saavutettavat alueet, kuten ilmanvaihtosuulakkeet. Paineilmapistoolit ovat käyttövalmiina omissa telineissään.

Auton käsinpesu vs. konepesu?

Auton konepesu on jättänyt monelle ikäviä muistoja. Vanhanaikaiset pesut, joissa auto ajetaan kuljettimeen ovat hankalia ja sisältävät turhia riskejä. Riittämätön esipesu tai huonolaatuiset harjat ovat saattaneet tehdä hallaa auton maalipinnalle. PesuParkki autonpesu Lahti tarjoaa nykyaikaisen autonpesukokemuksen, joka on taatusti helppo ja turvallinen ratkaisu kenelle tahansa. Ajat vain auton sisälle pesuhalliin ja nautit hetken omasta ajasta pesuohjelman putsatessa autosi hellävaraisesti aina esipesusta, pehmoharjaukseen, vahaan ja kuivaukseen. Auton käsinpesu on ratkaisu heille, joilla on asiaan oikeanlaiset välineet, kemikaalit ja osaaminen. Tällaisissa tapauksissa myös auton käsinpesu onnistuu turvallisesti, maalipintoja vahingoittamatta. Muistathan kuitenkin tarkistaa, että auton käsinpeseminen on sallittua piha-alueellasi.

Ison- tai suksiboksillisen auton pesettäminen

Monesti isojen tai suksiboksillisten ajoneuvojen pesettäminen on hankalaa ja sopivan ratkaisun löytäminen saattaa tuntua mahdottomalta. PesuParkin toimipisteellä pesuun mahtuvat kuitenkin myös esimerkiksi isot pakettiautot. PesuParkki autonpesu Lahti tarjoaa puitteet, joissa auton korkeus voi olla 2,95 metriä ja leveys 2,55 metriä. Myös suksiboksillisten autojen pesut onnistuvat ongelmitta. Suksiboksille on oma pesuohjelma, jonka saa myymälästä pyydettäessä.

PesuParkki autonpesu Lahti tarjoaa kokonaisvaltaisen pesukokemuksen!

PesuParkki avasi ensimmäisen toimipisteensä Lappeenrantaan vuonna 1999. Syksyllä 2021 PesuParkki teki historiansa merkittävimmän investoinnin avaamalla Suomen suurimman autonpesulan Lahden Launeelle laadukkaine autopesu- ja imurointipalveluineen. PesuParkki panostaa autonpesuun hyvällä palvelulla, uudella pesutekniikalla sekä vuosikymmenien osaamisella. Lopputuloksena on edullinen, laadukas ja helppo autonpesu, joka palvelee asiakasta kokonaisvaltaisemmin, kuin koskaan aikaisemmin.

Jos sinulla on kysyttävää autonpesusta niin ota rohkeasti yhteyttä Pesuparkki Lahden myymälään. PesuParkin asiakaspalvelu auttaa Lahden alueen autonpesuasiakkaita mielellään kaikissa autonpesuun liittyvissä kysymyksissä. Lue myös usein kysytyt kysymykset PesuParkki Lahden toimipisteen sivulla klikkaamalla tästä.